Area: 9687 sq. ft.

Showcasing experimentation of a variety of finishes and materials, our latest project, Ping Pong is a curated display of various interior design elements. The calming beige tones in an assortment of textures blend in seamlessly together while pops of royal blue highlight the bold luxury of the designed spaces. An air of sophisticated and unchanging elegance is lent to the entire space with the employment of feature walls showcasing some of the client’s imported finishing products.

 The reception while welcoming also shows off sharp design elements, with a ceiling-hung table contrasting with the CNC cut paneling behind. The entrance has a lasting impact, with an inbuilt bench against a textured wall announcing the design theme. Moving into the lounge, we have a play of various elements again with the contrast of gold and jewel blue tones, giving off a semi-formal vibe. The coffee bar, again clad in a natural stone, stands out boldly with a custom CNC cut label naming the company. The use of sleek metal accessories and lighting fixtures crisps up the view, mirroring the seating pieces. 

 The office space radiates an understated neo-classical vibe with imperial elements interwoven with wooden panels and bright gold accents. The director’s room and its attached waiting lounge have been designed to look ultra-luxurious, with its intricate moldings and furniture. With a strong overlying theme for the entire design, the experiential quality of the spaces has been heightened.

The Ping Pong Office

New Delhi